Suvi läheneb. Kuigi ilm sellele veel ei vihja, on suvi teel. Ja mida tähendab suvi, kui juhid või toetad mõnda meeskonda? Päikest ja puhkuseid. Aga ka suvepäevi. Kuidas korraldada see meeskonnasündmus nii, et sellest kasu oleks: et kogu see kokku tulnud seltskond ise väärtust saaks ja organisatsioonile väärtust looks?

Kuidas luua selline kogukond, kuhu tahetakse tulla ja kui minnakse, siis ikka hea tundega? Mõtle läbi, miks see kogukond olemas on, mille …

Augustikuu oli nelja sündmusega vahelduseks päris rahulik. See sobis meile hästi, sest päris korralikku puhkuseseiklust sellesse suvesse mahutada ei saanudki, aga see-eest saime palju olla erinevates ilusates Eestimaa paikades! Augustis tegime küll kodumaale mõnusa ringi peale toimetades nii Tallinnas, Alutagusel, Märjamaal kui Tartu külje all. Lisaks mõned sõidud lähinaabrite juurde, et ikka kõik vajalik kraam meeskonnasündmuste korraldamiseks kohal oleks.

Juulikuu oli EnterTrainingus võluvalt vaikne. Korraldasime 5 meeskonnasündmust ja muul ajal puhkasime palju. Õnneks viisid sündmuseid ka põnevatesse paikadesse Eestis, nii et seiklustest puudust ei tulnud!

Juunikuu märksõnaks on üksteist: hoidsime ja nügisime üksteist, et korraldada üksteist meeskonnasündmust ühest pikast ja sisukast koolituspäevast kuni nelja sündmuse kombinatsioonini. Seiklesime Tallinnas ja Harjumaal, imelisel Ida-Virumaal ja tehtud sai üks kiire reis Lõuna-Soome arhipelaagosse. Ja kuidagi mahtus see kõik kolme nädala sisse, et jääks aega ka jaanipäeva tähistada!

Miks: Maailma muutvate meeskondade heaks Mis: Orkestriproov, häkaton meeskonna kultuuri arendamiseks, Haunted House Online, IBuild, Ava kohver, Fookuse juhtimine Kus: Tallinn, Narva-Jõesuu, …

Mis toimus EnterTrainingus aprillikuus? 8 meeskonnasündmust 8 meeskonnale. Virtuaalselt käisime ära Brasiilias ja Austrias, füüsiliselt seiklesime mööda Eestit ja Soomet.

Milliseid vajadusi ja eesmärke meie kontor teenindab? Vajaduste ja eesmärkide läbimõtlemine võib aidata kontorisse edukalt naasta.

Kuna suvepuhkuste aeg on käes, on hea aeg rääkida puhkamisest. Selleks, et puhkusest tõesti kasu oleks, tasub läbi mõelda, miks ja kuidas …

Kaug- ja hübriidmeeskonnad on igapäevaelu pea kõigis organisatsioonides. Kaugtöö plusse ja miinuseid on arutatud üksjagu ja tulemused on selged: meeskonna tõhusa toimimise nimel on vaja teha teadlikku tööd. Mõned näpunäited selle kohta leiad blogist või Kaubandus-Tööstuskoja teatajast. Üks selge samm on aga koos nii võitude kui väljakutsete tähistamine!